Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vec pisete, onda napisite punu istinu. Ovi kvazi navijaci su mu maltretirali i fizicki napali obitelj. Covjek isao braniti zenu i djecu. Treba mu skinuti kapu i dodijeliti orden za ovo sto je napravio.
Pa šta , Voli Zemlju svoju više od para i ne bi nikada otvorio restoran u Kolumbiji , ne kao naši uzmu i drugo drzavljansto i otvaraju restorane po susjednim i zemljama.
Kako igra tako se i mariše
sto ga ošinu..doceka ga hadzo i zviz po glavi
"kreće sa stolicom navijače"?? Kao prvo fali vam "na", drugo, ne možete nikako napisati da kreće SA stolicom. "Kreće stolicom na navijače." I to bi bila pravilno napisana rečenica. Nema na čemu. Poradite na opismenjavanju vaših novinara i lektora.
Slab u nogama,slab na ruke.hahaha
Napali su im porodice na tribinama. Prvo su ih opljačkali, pa ih napali fizički, žene, djecu i roditelje urugvajskih reprezentativaca.
Branio covjek porodicu na tribinama.... Svaka cast momak, tako se to radi, i svako bi..
Sabanski turnir
Lik nije dao gola 2 godine .
hahahaha uzeo gard, visok 2 metra i opet patosiran, i to 2 puta...komedija
bas bi tebe vidio vidi se da nikad nisi ucestvovao u generalnom haosu gdje te stizu stocevi sa vise strana znam ja koji je otisao u nok daun od udarca koji nisam vidio jer je oko tebe 1000 ljudi i svi sake ispucavaju ... tako da svaka njemu cast pa je i stao u gard na punoj tribini
Ovo prije nije bilo, u potpisu Eric Cantona.
Kakav brat hahah