Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dominacija!
YNWA❤️
Liverpool igra lijep i atraktivan fudbal stigli su na tri boda MAN Cityu nadam će da će ih prestići uskoro, gledam neki dan protiv Totenhama CITY toliko im sudija štima čitavo vrijeme dzaba i milioni i bogati šeici Let’s go Lpool!
Ovaj Leeds je stvarno po meni najgora ekipa lige, pogledaj ti samo koliko su oni golova primili do sada, 56. Ne znaju izgubiti sa 1:0 ili slicno, nego vazda im svi daju 4 5 komada.
RAMPA prije 1 dan Đe Liverpool ne može osvojiti Premier lige? Zaostaju za Cityjem 6 bodova ali imaju utakmicu manje, sutra je meč sa Leedsom kući. Ako to dobiju, zaostaju samo 3 boda i imaju još utakmicu sa Cityjem. U čemu je problem? Sasvim moguće da osvoje PL.
Jesam reko. Još ova, i evo dobili je, i sad samo da padne City u međusobnom duelo, oa da vidimo, ko je jači. IDEMO REDSI 🤩❤️👍
Mighty Redmen🩸
Bgmi piče pravo al' ima još 12 preostalih kola tako da je sve moguće
ma razvaljuju, steta nekih prosutih bodova ali bit ce napeto do kraja
Mene strah ovo je postalo nevjerovatno.Sve brutalnije i brutalnije.GO YNWA ❤😎
Evo ga hahahaha taman sam lavor pripremio
Samo cekam novi ofirni “YnWa” komentar od onog frajera da se ispovracam ko covjek
Evo me brate moj napaćeni"YNWA"
Da li je istina da se tvoja neizmjerna ljubav prema Liverpoolu ne moze izmjeriti i da tvoja strast prema tom nogometnom velikanu prestati nece za zivota tvoga, jer Liverpool je tvoj zivot. To je razlog zbog kojeg zivis i zbog kojeg ces umrijeti. YNWA
Strasna masinerija od ekipe...
zasluzili titulu
Najljepši fudbal igraju ljudi