Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlično igraju,ali iduća sezona neće biti ni blizu.Prvo što će svi analizirati strategiju Leverkusena,a drugo je što sreća okrene leđa i ovih 11 pozitivnih rezultata iz sudijske nadoknade lako postanu porazi ili neriješene utakmice.U svakom slučaju ove godine su top tim.
Real Madrid-Leverkusen Bit ce to bolja utakmica nego finale Lige Prvaka.Naravno ako Leverkusen ostane u istom sastavu.
Kako volim vas vidovite 😄
Kladare rade punom parom, namjestaljke samo da raja izgubi lovu. Cim neko stavi cvaju odmah se zna da ce Bayer izjednacit 😁
nisam ih nesto pratio, i gledam sinoc s kakvoom lakocom igraju . bukvalno znaju gdje dodati igracu i da ne pogledaju ,bez panicarenja,..bas sam impresioniran.
Sta kae ako real i bayer budu igrali supercup bit 6 golova poslije 90te minute
Svaka čast, najbolji tim Evrope
Alonso je Realov mentalitet usadio,svaka cast
To je sampionski mentalitet. Nema predaje. Nije kraj dok sudije ne svira.
Gospodin Alonso