Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj te narode samo mrežu od nasih golova u zenici. To je sramotno da su mreže istrgane,kao da su golovi negdje u djecijem parku. Ovo stvarno ne mogu da vjerujem da je istina.
Sreća pa im igraju samo ovi igrači iz Bayerna, Bayera i Borusije..inače bi bili prejaki u odnosu na ove naše iz Hayatspora, Ordenburga, Rijeke i td.
Ma ne mozemo dobiti ali moglo bi se nerijeseno nategnuti mozda!
Obecao im onaj ruzni Narandzasti da ce im srediti diplomu medicinskog fakulteta ako puste da ih pobjedimo. Njemci mu nevjeruju da to moze, to je njima nevjerovatno. On se kune da moze :)
2-0 za Bosnu. Nijemci nemaju šta da traže u Zenici centru Tvrtkove srednjovjekovne Bosne. Ko ne skače mrzi Bosnu!
haha ljudi neki dan odnosn Frankfurt pregazio Besiktas na stadionu koji je poznat po najboljoj atmosferi u svijetu .I na kraju krajeva duze je to bio centar Sultana nego Srednjovjekovne Bosne.
Dovoljno im je da posalju drugi tim Greuther Frtha.
Kimmich, Rdiger i Wirtz su veće zvijezde od Harvetza i Terstegena.