Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nas Dzekson - Njemacka, Engleska, Italija -Wolfsburg – 85, Manchester City – 72, Roma-105 . Sta fali Njemackoj?
E nije Ronaldo jebeš ga... Al jedno je sigurno načekati će se BiH dok se ne pojavi igrač kao Edo
@gurabijaa po zvanicnom rangu njemacka je 3 liga petice iza spanije i engleske...ne umanjujuci uspjeh kristijana ali jrle puno teze npr sevcenku bilo dat u 68 utakmica jer nije bila svaka utakmica penal da ne govorim o kvalitetu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od 51 gola je 17 sa penala, znači svaki treći gol. Pa Džeko je prije 3-4 godine postigao 29 golova u jednoj sezoni uz samo 1 penal i to u raspaloj Romi. De neka Ronaldo to uradi.
Kvazinovinarčiću, ne zanosi se, to je ipak samo Penaldo.
Joj, poredite Dzeku sa Ronaldom... Stvarno van pameti.
@KattKoppi Nije van pameti nista vise nego ovaj ''rekord''. Ovdje se prica o igracu koji je u tri lige petice dao bar 50 golova. Takvih igraca je malo iz jednostavnog razloga - vrhunski napadaci obicno karijeru proved u jednoj ili dvije od tih liga, rijetko koji promijeni vise. Eto, desilo se da su i Dzeko, i Ronaldo igrali u 3, i da su obojica proveli u svakoj dovoljno vremena da daju bar 50 golova.
@KattKoppi Dzeko je Messi za Ronalda
Sreća mu je samo što Džeko nije igrao u Španiji, mada još nije kasno. Migao bi Džekk za tri godine zabiti 50 i u Španiji samo kad bi otišao.
Lako je biti prvak sa Realom, evo Real je opet prvak i bez njega , hajd sa Wolfsburgom osvoji titulu majcin sine , ha ja :) .
Seria a jeste liga u top 5 ali ne moze se porediti sa premier ligom i primerom.
dao je bar 100 golova iz penala
Skinite se u opremu, trenirajte i napravite ovo što je ovaj čovjek napravio...
Rona, svaka tebi cast, al u poredjenju sa Dzeksonom, tvoj uspjeh je na drugom mjestu. Dok si ti igrao sa Rooneyem, Modricem, Benzemom, Baleom, Dybalom...Dzekson je igrao sa dosta slabijim igracima i postigao ono sto i ti!
@Rorshtock Pa nije covjek rekao da Dzeko nije imao s kim igrati, ali realno samo City je tim sa vrhunskim igracima koji se mogu porediti na nivou Reala. Smijesno bi bilo i pokusati porediti Wolfsburg sa ovim timovima, a i Roma je realno daleko od one Rome koja se nekad borila za naslov prvaka. Daleko je to slabiji tim danas.
Mislim sa je vrijeme da Dzeko ide u Spaniju i pokaze i tamo sta zna
Ovaj Klix veze nema sta pise... Dzeko je bio prvi igrac sa 50+ golova u tri lige petice...
Dzeko prvi ovo napravio,sad Ronaldo samo što je razlika Dzeko Njemacka,Engleska i Italija.Ronaldo u Spaniji,Engleskoj, Italiji ostaće zauvijek zapisano u historiji Dzeko i Ronaldo prvi ovo dostignuće ostvarili.🥇🇧🇦1️⃣
Wolfsburg, city, roma United, real, juventus
Hajde klixe sta je to Spanija bolja od Njemacke...kad je ikad Dzeko ovo napravio
iz penala 50% golova bravo