Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ciganija, poprilična
Što bi rekli "fool me once, shame on you, fool me 93 times, shame on me".
Nepismeni gonič lopte, seljačić iz favele, doš'o do multimilionske love i poieba sponzoruše/kurave. Sve u svemu, jako retardirana priča. A "djevojka" uradila kako treba. Pametna.
Sad ideti firauna, uzmi mu gace sa guzice, pa nek kara koga hoce, al vez para..
A sta ces, da joj je klepio i mater i sestru ona bi mu oprostila sve dok se dijete ne rodi, sada kad se rodilo ide da zivi ostatak zivota od alimentacija..
Oporavlja se od teske povrede koljenja u eksploatisanju poza koje ne naprežu koljena.Pretjeruje ...a ova zenska, i s tobom je sigurno neku prevario 2020. kad ste se upoznali
pozer, i on i ronaldo. jedino messi i modric nesto znace i srcem igraju za tim, ne za sebe.
Trebala je zaokruzit na 100. Lakse cemo pamtit
Niko nece ismijavati Fufeta Cmara
Mogla je sacekati do 100 vala.
Jao kad ga sad uzme lopatom.
Da nema love , niko nogu ne bi otro od njeha
valjalo je to sve izbrojati jbt
Jebga popio i omaklo mu se...
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA odoše miljoni i ljubav
Ne znam vjeruj za drugu ženu, tim putem drugi neka krenu