Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
United izgubio kompas. Ne danas, juče, već odavno.
Nesta je rekao protiv lobista sigurno
Kad ga vide, podsjeća ih kako je nekad MU bio uspješan klub..
Sramno, trebao je ostati pocasni do kraja zivota.
Kao Liverpoolov navijač i neko ko nije nikad gotivio MUFC, ipak moram reći da je ovo dno dna za jednu ovakvu legendu da urade. Ipak, Ferguson je institucija i zna se kakav je uspjeh donio MU-u. Sramota.
Ojensvoje završio ,naplatio i otišao u penziju . Sve što au mu dugovali je neko počasno zvanje u klubu bez prava da se miješa u bilo šta jer to degradira znanje i stručnost ljudi koji rade te poslove i daje im akibi za neuspjehe . Nema on pta tramizi u svlačionici njegovo je da gleda utakmice i uživa u mirovini sa punim džepovima .
Dobro im ide pa im ne trebaju njegovi savjeti hahaha.
na zapadu su si samo broj kod kapitalista, zato treba bolovanje tuci non stop
I sad je bolji trener od svih koje je Man Un dovodio poslije njega. Žao mi kluba da je tako nisko pao
I sad je bolji trener od svih koje je Man Un dovodio poslije njega. Žao mi kluba da je tako nisko pao
Ja sam mislio da se to samo kod nas može desiti,ali eto nigdje pravde.
Eto ti velika hvala. Ne zivi se od starih uspjeha vec od sadasnjih i buducih.
Senilan cojk, njegovo je zavseno. Nema se sta mijesat u poso novog trenera. U stvari neka ga i nek pozivi jos bar 25 godina i nek smeta kolko god moze.
senilni Ferguson je opet bolji od ten haga
Nova vremena. Zaslužni i stariji se ne poštuju i nisu bitni. Poltroni caruju pa guzonjin sin nije za sprdnju nego su heroji
Znači u tome je bio problem. Eh saće ih krenuti....
Ja sam imao Fergusona. Kakva je to masina bila,uh ...
Ne bi me cudilo da sad pocnu pisat,da je bankrotiro,da nema nista,da je beskucnik,tako to ide,valja otvarat i lajkat nebitne teme za narod,ustvari vecinom neistine.