Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Englezi i spektakl? Do sad nista ko i Francuzi. A tako ce biti i veceras.
Veceras se igra za titulu viceprvaka ovog prvenstva
Nizozemci igraju bolje ovo prvenstvo od Engleza, no jedna je utakmica mogu i Englezi popraviti igru i proći navijam za dobar nogomet.
Ne znam šta bi mi bilo draže, da ih Nizozemci izbace večeras ili da Englezi nekako na guzove prođu u finale a da ih Španci tamo rastave na proste faktore, jer naravno da bi.
Zašto većina utakmica počinje u 21.00 ? Većina ljudi koja radi i ustaje rano ro ne moze gledati.
Jer je najidealniji termin
Engleska nikad nece proigrati,dok je Southgate na klupi.Nizozemska ide dalje
Nadamo se Nizozemska...Englezi nikad lošije nisu igrali a s druge strane talentiranije i bolje igrače imali...nisu zaslužili finale