Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je euro, ovo je fudbal, i zato gledamo uživamo.. Svaka cast za obje ekipe, ova Ukrajina je za nas Brazil, nemamo sta sa njima tražit u grupi.. LP tekma za deset
Yermolenko doktor
definitivno....do sada najbolja tekma...cestitke i nizozemcima i ukraincima...pobjednik je fudbal...⚽️
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Bolju utakmicu odavno nismo gledali
Kakva glupost da se igra u 20 drzava. Doslovno neke drzave imaju prednost domace publike i terena. Holandija npr igra SVE utakmice grupne faze kuci u Amsterdamu. Engleska danas igrala na Wembleyu i zabranila Hrvatskim navijacima dolazak zbog ko fol korone.
morel jarane bezpovratni kredit, uzeo bi kolikogod nudite?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uživao sam,kakva tekma..
Kazu nasi eksperti sa portala ‘ta ce tamo neka Ukrajina 🤣🤣🤣
Koji smo mi debilno podnevlje, ni na clanku o sportu ne moze se bez nacionalisticki
Zar ne bi trebalo posati HOLANDIJA a ne Nizozemska? Ipak mi pricamo Bosanski jezik i kao takvog trebamo da ga ocuvamo.
Tr ebate li hitan zajam? Kontaktirajte brze zajmove koji nude sve vrste zajmova .. Nikada nisam mislio da ću ponovo upoznati neku pravu kompaniju na mreži dok ih nisam upoznao .. Ovo je prilika da ostvarim vaš san ... WhatsApp: +1 (509) 918-7030 E-pošta: [email protected] Upoznajte ih i budite sretni ...
Mrzim makedonija, a sve vas mrzim
Tamoooo gdjesee hebaću te jaaaa, tamo je makedonijaaaaa
Bosnaaaa, Bosnaaaaaaa
Ma zalinznebo me ćuka, kako sam poželio cuznit, ne može ništa nadoknadit
Kako su zmajevi odigrali? Evo na internetu ne mogništa da pronađem. Pobjede zmajeva se kriju kao dobivene bitke harmije bih.
Usli su u neku ljepoticu i savldali Ukrajinu? Wow. Svaka cast za otmjen naslov.
Jbg nisam gledoooo😦
kaze se Holandija
Dosad najbolja utakmica.
Glupost.