Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant navijac Širokog Brijega
Hrvat 100%
Da je hico bio srbin ovi bi mu murale crtali I danas
Ima li ga na ovoj slici? jahahah
Jedan navijac i skandal izbije. A u Beogradu cijela Marakana skandira zlocincu mladicu
Koliki je stepen šizofrenije i to najprimitivnijeg oblika kod ovih jadnih komentatora iz sva tri čopora . Ovi glupani nisu zaslužili da žive ni u štalama a kamoli u imalo normalnoj državi . Tragikomično je da je onaj Milanović , koji je sličan ovim našim debilima , uglavnom u pravu kada ocjenjuje stanje u BiH .
Diskrimimacija..
Kod svabe je drzava uredjena i funkcionise po pravilima ne zbog toga sto imaju policajca na svakom koraku nego zato sto je svaki gradjanin, pa i onaj deda od 80 godina policajac, koji te prijavi cim nesto mimo zakona uradis...
@Edo-kengur To sve stoji, mislio sam pevenstveno da su uredjeni u smislu postovanja pravila...ne cuvaju oni okolinu sto je vole nego sto ce ga neko prijaviti za bacanje smeca pa ce mu spucati kaznu, tako i za sve ostalo...
što to je uređena zemlja sa kulturom i savjesti građana
Nacizam je zlo za planetu takve treba na vjesala!!! Danas nacizam gaje samo ustaskocetniicki smradovi koji se godisnje jednom kupaju i bliskoistocni islamisti koji kolju druge i drugacje od sebe u ime boga.
Nije to Srbija nit Rvacka. To je kultura ! Civilizacija.
Zamisli lika sa kokardom i oni ga prijave da ga iznesu sa marakane
Usput, to je kazneno djelo u Njemačkoj i može se zaraditi velika zatvorska kazna.
Hajde kod nas izabrati će te za vođu navijača
Taman za Škripare