Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha posjetio čovjek premier kladionicu,njom se najviše oduševio,posebno ovima što sjede čitav dan u njoj.
Covjek napisao lijepe stvari o BIH a sta su napisali Svicarski novinari o posjeti srbiji
Još uvijek svrshavamo kad nekakav stranac novinar,jutuber ili neki drugi plamuder izgovori koju lijepu riječ o nama.Kolektivna duševna napaćenost unas.
Drži se ti Njemačke nemoj da padaš na papreni Čevap!!haha
Koliko su ti platili Eregovcka Mafija sa Mamicem da reklamiras Premier najvece Zlo u ovoj Drzavi!
Svi su odusevljeni par dana, a kad pocnu citati klix i stvarno stanje tad se odusevljenje raspada
Da je Bosna i Hercegovini kao Njemacka uredena drzava da imao para bili jos bolji ljepsi!?
Kada se uredi Država biće i para! Uredjena Država odmah hapsi lopove trpa u zatvore i tada je otvoren put ka funkcionalnoj Državi koja omogućava poštenim ljudima da rade i zaradjuju!
E za to ste kolektivno krivi vi sami!!,, drže vas na uzdi nacionalni lideri,,
Jestel poletili svi na profil da mu zafalite što se oduševio?
Ne dirajte mi Bazniu!
Ovaj lik Ćelo, što je sa njim pričao, izgleda neki popularni reper u Njemačkoj
Kl*šar iz Frankfurta
Da se srušio komad fasade na njega, pitao bih ga onda.
Jadan je zivot u Njemackoj. Radis za 1500 eura od jutra do sutra. Hladna, egoisticna, stresna zemlja u kojoj su i demokratiju ukinuli. Nema ljepse drzave za zivot od Bosne iHercegovine
I user Origami je bio odusevljen kad sam mu pokazao dna analize i ko mu je sad otac. Znas kakva radosti, kakav dzeko i taj novinar. Ovo je stvarno rahat. Ja sam mu potpisao na *ajku, i sad je sve oke.
Super je BiH, ali za 15 dana odmora. Za živjeti ne valja
Minuse su mi dali ovi koji nikad nigdje nisu bili. Ok, uživajte misleći da vam je super
Isti onaj koji je nakon RTL, nasao za shodno da jos jednom snimi svlacionicu reprezentacije Njemacke na biljinom Polju, ismije sve i svasta, i onda sad vi napisete kako je odusevljen Imate sve na IG profilu pa pogledajte
I treba se ismijavati, jedno je kad nemas autoput kako treba, infrastrukturu, stadion od 100 miliona, ali da ne mozes imati bar urednu i cistu svlacionicu, to je sramota.
Znate li vi za pojam kurtoazija i ono fair play zadnjem na tablici,e ovo vam je to,a vi od toga napravili pobjedu nad Njemackom u najmanju ruku,bjeru bolan o cemu pricate.
Znas li ti citati, nije rekao da je odusevljen reprezentacijom nego Bosnom i Hercegovinom, bar onim dijelom koji je posjetio.