Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao je. Ovako će jadnik zaraditi samo 7-8 miliona godišnje
Ja se nadao da je statement protiv princa ubice.
Dodži u Gošk iz Gabele
Kakve gluposti...msm da si se loše cijenkao i na kraju rekli ljudi sad neš ništa dobiti.
kako inflacije dere tesko da ces sebe osigurati
Dzaba para dzaba sve niko nece u Newcastle. Mogla bi to biti promasena investicija kako je krenulo.
Ovo je tek prvi prelazni rok, ako osiguraju ostanak u Premier ligi, onda ce lakse naci igrace na ljeto. Pa naredne godine ako zavrse oko sredine, jos lakse igrace za sami vrh. Nije nijedna od ovih ekipa u prvoj sezoni pokorila, vec su 2-3 sezone kupovali da bi poslije harali. Nije da prizeljkujem neko haranje Newcastle-a, ali za 2-3 sezone ces tek vidjeti gdje su.
Vrlo bitno je uz te pare imati i sistem, dobro rukovoditi klubom. Ustvari, to mora biti. Džaba tebi pare ako kupuješ nasumično, bez ikakvog plana i strategije. Tako je PSG radio do prije godinu-dvije, pa nikakve rezultate nisu napravili. Cityju je najbolji pogodak dovođenje Guardiole, koji je napravio ovu mašineriju.
a kao neces moci od plate u Interu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Znas li ti kako se danas trose pare. Pogotvo fudbaleri.
pa između 10 i 30 miliona malo je onih koji će odabrat 10. to je jednostavno ljudska priroda