Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno Ronaldo ima dušu i to se vidi osjeća koliko god ga netko ne volio..... Respekt za Ronalda!!!
Jes, a kada gubi onda udari dijete kao protiv Evertona i razbije mu telefon
zuzuzu
Mene je Ronaldo odusevio kada se slikao sa onim malcem sto je uletio na teren. Nema nista lose u tome da se djeca ugledaju na sportiste a Ronaldo je veliki sportista i humanitarac. Nikada nije probao alkohol, nema tetovaza po tijelu 100% u sportu. Primjer.
Ma imas hrpu slika na internetu gdje pije alkohol. Proguglaj malo. A protiv Turske je odgurnuo onog malog sto je trazio sliku samo sto nam to novinari nece servirati. Isto kao i ono kada je udario bolesno dijete protiv Evertona
Bas gledam na Netflixu Ronaldo, covjek na svakoj zabavi nazdravi, popije, normalno. Ne znam o cemu vi pricate
Ovako sam i ja gledao Katalinskog..
ovako ni u medjugorju ona djeca nisu plazila
kakva je reakcija djece bila kad je civic usao u igru protiv ukrajine?
bili su oduševljeni.
I tu je, nažalost, radila dobra štela. Tako svijet funkcionira, ko god misli da se nekom djetetu posrećilo, nema pojma o životu.
kao sto su djeca Dzeke isla na teren
Poslanici modernog doba.
gledaju ih ko pejgambere
Ronaldo institucija!
Bolje da prate Ronalda i Mbappea kao sportiste ne bi li krenuli njihovim putem, nego Jalu i Bubu ko 'velike' estradne umjetnike i znalce
Ne znaju jadni kakvo razočarenje slijedi. Jer ovaj život je razočarenje za sve, zato što zajednički cilj ne postoji. Sramotno je reći da su ljudi vladari ovog svijeta, jer čak niti nemaju zajednički cilj kojem strijeme. Sve je rasparčano do krajnjeg interesa ko zna kojih pojedinaca, ili čak i nečega organizovanog u sjeni ludila koje nam se prikazuje.
prelijepo