Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne promovises da ga trebas primiti u gepek ide suspenzija od 10 utakmica... Da je kojim slučajem podigao dres gdje su naslikani otac mama i djeca dobio bi doživotnu suspenziju
samo Roditelj 1 i Roditelj 2 HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
jeste, čitavom evropom očevi, majke i djeca se moraju skrivati zbog opresije, homoseksualci ih osuđuju jer ga ne primaju u gepek... trebamo napraviti povorku i protestovati da se tradicionalnim porodicama omogući normalan život bez straha.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tužiti klub zbog uskraćivaja ustavom zagarantovane slobode govora i slobode mišljenja. Ako je meni navedeno obilježje uvreda i povreda časti, zar ja nemam pravo da se branim od silovanja mozga LGBT pokreta? Jel to samo LGBT imaju prava? Znam da je agenda agresivna.
Vjerska uvjerenja, a samo je pitanje kad će ga optužiti za silovanje
Boze sacuvaj i zakloni. Licno mi ne smeta nista dok god je u nekim granicama... znaci ne moras mi iskakati iz pastete, sto se kaze. Ovakva agresivna kampanja je morbidna.
Pa zar nema svako pravo na svoj izbor. On ima pravo da ne podržava. U čemu je problem? Ili samo LGBT imaju svoja prava? Taman će još malo na to doći.
legendo
Time sto zele kazniti ovog nogometasa francuski savez gusi licne slobode. Momak ima pravo da ne podrzi određenu ideju koja nema veze sa onim sto nogometasi rade na terenu. Momak nije prekrsio pravila fudbalske igre. Dosli su na njegovo radno mjesto i silom namecu nenogometne ideje i sad kaznjavaju one koji se ne slazu. Ovo nema veze sa demokratijom.
Baravo majstore
francuska Liga 1 odlučila proslaviti taj dan - igras u toj ligi postivaj to - ne svidja ti se, igraj negdje drugdje. Prica gotova.
A sta kad vise ne bude nesto drugo negdje drugdje, nikome i nizasta???
Crni musliman. Verovatno večita ''žrtva'' ''rasizma'' i ''islamofobije'', a ovamo ga zabole za prava LGBT populacije. Ima li većeg licemerja?
Ovo se zove diktatura
Nije mi jasno zbog čega izaberi u skupštini predstavnika ili slično pa trazi svoja nenormalna prava a ovo je naturanje kud svijet ide još malo pa CES kriti da voliš zene preseravanje
Koga briga šta ko promoviše, a šta ne. Ne znam kako nas to treba doticati. Ne bi ni ovdje niko reagovao da se ne radi o muslimanu. Da je kakav Rus ili bi svi šutili ili bi govorili da je divljak sa Kavkaza.
nazor hoce da budu u svim drustvenim događanjima, NE MOZE, MI vas ne zelimo među nama ! Sve sto radite, radite među svoja 4 zida ! gay is not OK !
U Rusiji diktatura.
Ako voliš pare onda...
Htjedoh nesto napisati ali u podsvjesti mi nadodje zakljucak. Dzaba mi pisati, tko mene sta pita. Sotona je u ovom veku jaca i cini se da ce izvesno vreme zavladati.
A možda nema ni Boga ni sotone