Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Licemjerno level pro!!!
Hoće li da plate kaznu? A što Celtic plaća? Pa ovo je toliko iritantno da me ne bi čudilo rabinov sin da istetovira "Slobodna Palestina" na arapskom i nekoliko drugih jezika po licu, čelu i grudima.
Samo protiv njemacke spremit veliki transparent da ga kamera snima "German apartheid against muslims in Europe" i Schmidtovu sliku 02.10.2022
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Njemci uvijek na pogrešnoj strani historije.
Kako je pogrešno biti na strani taoca, ubijenih, prognanih bilo koje vjere i nacije svega ti? Da je kako treba neko bi iznio transparent i sa taocima i sa djecom Gaze skupa. Svi su oni žrtve.
Hajd ti sad objasni da komentar "Nepogrešivi talent Njemaca da bude na krivoj strani istorije" nije prošao.
Boli me racku za cifom
Danke Dojcland. Eto vam balkanski gastarbajteri.To je to.
I vas prestajem pratit
Nek jedu govedinu sa njim
Puu
A šta bi bilo da su stavili zastavu Palestine i slike isakaćene djece. Ubija njemačka policija hljeb u ženama koje nose kufije.
Jah...
Fuj
Dati podršku svom navijaču kojeg su ubili zločinci? Očito da ne razumijete civilizacijske tekovine Europe.
Koliko Palestinaca i Palestinske djece navija za evropske klubove, od 15 000 poginule djece ne vidjeh pretjerano zaljenje, osim Celtica kultnog kluba i navijaca
Alasalamet
Aaaaa, e moj brko, vidi sta osta od onake države.
Zato ce primiti oregršt golova od bajerna mada je bajern bio od NJIH prije brkajla
Instaliram ga na nucu
Nazalost svuda samo jednostrani pogledi
Za ubijenu djecu u gazi kad bi neki klub postavio transparent bio bi kaznjen od FIFE
Celtic ili neki skotski klub imao je ogromnu koregrfaiju u cast palestine