Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je nejasno sto crncima smeta kd im kazes da je crn... To vam je Bozije davanje i da ne obracate paznju toliko nikom nebi ni bilo zanimljivo da vas vrijedja
Sigurno mu nije rekao, jao što si crn!? Već upotrijebio poznate uvrede. Meni ne smeta kad mi neko kaže da sam Bošnjak. Ali mi smeta kada me nazove balijom! Kontaš drug?
Ma preseravanje, treba onda izlaziti sa terena i kad neko nekom kaze da je klempav, ruzan, frljav, debeo, zgoljo itd.. Sto bi Ciro rekao, ili igraj nogomet il ces otici u p i c k u moje matere.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kakve su ovo snjeguljice... mislim jbte jesse owens pred hitlerom zlato uzima tako se odgovara na rasizam a ne ici kuci plakat.. debilna generacija
usput, taj rasizam je bio i mnogo tezeg oblika nego ovaj. Sad ako crncu kazes da je crn to je uvreda...
Degeneriče.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Honduras rasistički uvrijedio reprezentativca Njemačke. U čemu je fora?
Vrlo prakticna stvar, ako gubis mec povuces igrace sa terena tvrdeci da ih je protivnik vredjao na rasnoj osnovi. Ne moze se dokazati ni da jeste ni da nije ali posto je to vruc krompir mec se ponavlja ili dobija 3-0. Genijalno.
Crnci podivljali, LGBT nalozeni, djeca poludjela, novac je jezik kojim komuniciramo i slicne stvari..... Poenta: čovječanstvo je ovdje uljez!
Ima li u njemačkoj reprezentaciji više švaba
Bosnjo ofucani nije isto black people i nigga, isto kao i cigan i rom, ili gipsy, postoje razlike.
Budala i krivih drva će biti uvijek.
Ma sta je ovo vrijedjanje zavladalo, gadovi jedni.
Ovako izgleda reprezentacija Hondurasa. Rasisti??? https://i.postimg.cc/gjKCqYRD/Honduras-P1.jpg
debilski pokret black live meters
Rasisto.
Novalic nudi pomoc Njemačkoj, Njemacka ekipa se uvrijedila na rasistickoj osnovi, sta je ovo danas.
SAMO U SRBIIIE SPAS 🇷🇸
e moj klixe, da nisam pročitao tekst na engleskom, ne bih znao čiji je igrač. Daj ba zaposlite pismenije ljude.
Živjela Njemačka. Rasisti smeće najveće.
Jesu perfekcionisti i pedanterije