Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovaj teren ne bi poslao ovce, a ne igrace.
Žuti Brazilcu iz Veleža i neće igrati sljedeću protiv Borca
Kako pokazati bilo sta kad ne možeš dva pasa sastavit jer lopta odskače zbog terena. Ne možeš imati pas po zemlji. Ekipa iz federalne bi ovo dobila glat. Ovi to ne znaju igrati.
ciju ciju tuuup
jebemo vici nater na sred koseva
Kad se furda pohasi part 999
Hahhaahhaah tek sad vidim tabelu nakon dugo vremena.Fol Borac prvi i 7 bodova drugom bjezi hahahshssh,ljudi nisu za prva 4 mjesta.
šta će veležu stadion, igrači sa malim mudima, na terenu bolje da su posadili kukuruz, rodio bih plodom već do sad
Teren kao da se 5 minuta prije utakmice krompir vadio
Hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,koji cirkus od kluba,i ono hoce u Evropu,lafo pobijedili Shakhtar na pripremama pa se nalozili hahahahahahaha,Sloga ih vratila na fabricka podesavanja,vile su nosale klub iz predgradja Mostara da ne izgubi u Doboju
Šta si ti gledao🤫
Jbg neko se bori za Evropu, a neko će ispasti iz lige i ugasit se.
Na ovom terenu nemoguce je bilo igrati fudbal.Sloga je to do sada koristila i pobjedjivala sve osim Borca kuci.Na kraju dobar bod za Velež
Na tu utakmicu sa Borcem poslala juniore hahahaha
Sloga nije na ovom terenu igrala prvu polusezonu