Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ima li iko Hurem zamjeniti, ona k'o Halid Genjac dozivotna.
Ovako će nas i Ukrajina nalupati. Jedino ako Pilav, Durić, Čolpa ili Karabeg ne učine dodatni napor i motivišu igrače svojom stručnoću. Bez toga nam nema pomoći.
A kad je to bilo bolje ?
Kaže selektorica mi možemo svakom zabiti gol haha
fuj.
koje "nogometasice" ??? mislite uhljebi guzonja itd... za k**** nisu a ne za lopte !
Kazem ja ,okanite se zene fudbala, pitu razvlacit.Dzaba pricati one petaka.
Ljudi Svedska je super sila u zenskom fudbalu, nesto sto Lihtenstajn nijecu muskom a povalio nas. Probleme trazit na drugom mjestu.
Hurem li Hurem
Kako je Zecira igrala, jel plakala sto su nam zabili 5 komada?!
Ocekivano. Svedjanke su sila u zenskom fudbalu
Švedska je 3. u svijetu u ženskom fudbalu na proteklom svjetskom tako da. Potencijala imamo ali treba dosta investicija u ženski fudbal da ovakvim reprezentacijama možemo parirati
Šta je sa Almom Kamerić, zar ona nije najveca zvijezda naše reprezentacije ?
dala je prioritet mecevima na Tik Toku
Vidi se da su igrale u trening kampu, rezultat govori. Malo jači trening za Švede.
Šok i nevjerica. Ne znam samo što se ovoj utakmici posvećivalo toliko pažnje. Znali smo da nas ovo čeka. Večeras će košarkaši, bar se nadam, popraviti dojam