Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prijateljski savjet mladom igracu, gledaj svoju karijeru i gdje su ti uslovi bolji, stipu ostalo i prodavanje magle od strane ovakvog NS-a, cast izuzetcima a ima ih sigurno!
Vidi se da si navijac ! To je nekako prisutno u tom tvom nadahnutom izlaganju punom topline
Bujrum, čekaju te burek i ćevapi.
A stručni štab? Još nema? A Mart još par dana
čitam ovde komentare i ne vjerujem. kao bježi odavde itd. pa ne igra za savez i za neke iz saveza, kao ni za trenera ili bilo koga. igra za svoju zemlju i za grb, a ako nema osjećaje za to, bolje da ne igra. vi što bi bježali i priželjkujete da momak ne zaigra, jer vi gledate kao samo sebe, sramite se...da sad izbije rat, svi bi vi beskičmenjaci pobjegli, uz izgovor da nećete da ginete za sda itd. gine se za svoju zemlju, kako na terenu tako i s puskom....
Koji savez?
Moraš baš budala biti da iz uređene reprezentacije dođeš među ove mešetare.
Ni u ludilu mali ne prihvataj poziv, da se mafijaska fukara bogati preko tvojih ledja, nego to fino igraj za zemlju koja ti je sve dala
Dragi Armine vjerovatno nećeš pročitati ove redove, ali bježi od nas koliko te noge nose. Patriotizam je za budale. Igraj gdje ćeš imati uspjeha.
Da je pametan ni u snu ne bi zaigrao za BiH. Cuvaj se ti Svedske, zakon drzava.
Dabogda šćeri! Isaprio je patriotizam davno u BiH, a kamoli u Švedskoj.
Dobro dosao momcino medju pravu raju... Bosansku :)
Petev Bosanac?
NSBiH treba uvesti jedno pravilo , a to je da svaki igrač koji se ne opredijeli za BiH najkasnije do 23. godine , poslije toga nema više vrata su ti trajno zatvorena. Ne treba više dozvoljavati da se igrači kojima je BiH rezervna opcija , sprdaju sa njom , čekali i nadali se pozivu drugoj repki do 30te godine i onda odjednom sjete se svoje domovine.
Opet ce te uhrat motku...ko i sa zlatanom i mnogima koji su mogli da igraju ,a nisu niakada.. Ja da bude od tog sta.... Talentovan igrac..
koliko su trazili?