Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U šta nas ovi majmuni iz politike zbog izborne kampanje uvališe da nas cijeli svijet gleda sa čuđenjem. Neka igraju Srbi sa Rusima a nas pustite na miru
gdje su Ukrajinci bili 90ih? Jesu li oni odgadjali svoje utakmica da pomognu nama?
Vico Zeljković, Ivan Beus, Miloš Brkić, Dragan Soldo i Fuad Čolpa glasali su za, dok je jedini protiv ove odluke bio Irfan Durić. Pored smrada Colpe, za su glasali i HDZ-ovi retardi Beus i Soldo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa neki dan nam onaj Ambasador direktno prijeti a sad bi utakmicu i to ko biva "prijateljsku" , ne bi rekao da smo baš i neki prijatelji
A ovoj smrat od Fuada pravi patriota majmun glupi za ovako sta glasat fuj srada od covjeka i ovakba osoba nas prestavlja, sramota me drzave, sramora me gdje zivim sramota.me da se kod nas ovako sta desi ovakve oateiote bi nas prodale za 1 KM
I ovakve odluke NS ce proc nekaznjeno, cijeli svijet osuduje a.budale prihvate utakmicu, da nas zatvore i stabe etiketu crne rupe u evropi. Kako ne procitate izmedu redova, sto rusija nije poslala poziv Kini il nekoj drugoj zemlji sa kojom ima bolje odnose.
Neće biti Rusije do termina utakmice. Spustite loptu. Ni Duduk ne zna đe će sletiti kad za Moskvu poleti pred izbore.
Zao mi one sirotinje na istoku Ukrajine. A zapadne marionete iz Kijeva, stvarno su prevrsile svaku mjeru. Ponasaju se kao da imaju tapiju nad ostatkom... Zasto FS Iraka, Libije, Sirije nije pisao dopise protiv USA!!! Nisam za utakmicu u ovom momentu, ali jesam za sport, mimo politike. To i neki dan napisah za onu trenericu koja zaradjuje jeftine politicke poene (proguglajte 2017 i zaposlenje doticne)nad djecom od 14 godina. I na kraju čudi me, da ovaj moj baja nije najavio RS protiv Rusije.
Iskreno ko je zalio nas u BiH tokom rata ? Citav taj "demokratski" svijet je gledao i sta je radio povodom rata ? Nista.
Nije se šaliti i vuči za nos Ukrajince, sjetite se Duginove...
Zamisli prezivas se Colpa... Sve je receno
Taj vico nije nikada sutnuo loptu a kamoli dosao gradski stadion Borca.Neka nabroji 5 igraca Borca do 90 god .A burle da i ne govorim taj je morao u B.Luku doci ali kada izuje opanke svoje.Burle nije znao gdje stadion a kamoli dvorana Borik.i to vodi savez niko u savezu nema pojma o nogometu-fudbalu
Od preko 200 reprezentacija ovi nasli lafo Rusiju da igraju, kako ste ofirni
Nećemo tekmu hoćemo plin i gorivo!
Kakav paglu komentar, cijela Evropa im uvela sankcije, nece niko da igra nista sa njima, a mi sad kontra cijele Evrope i svijeta da budemo crna ovca i igramo sa njima.
Joj, sto se brukamo zbog sacice kriminalaca u vrhu NS BiH. I tacno, Dzeko kao kapiten reprezentacije trebao bi bit angaziraniji. Nije dovoljno samo rec svoj stav.
Samo odigrati i to je to
A klosarr sjedi u Bakincima i smije se.
Mirno spavajte utakmice nece biti
A gdje su tí Ukrajinci koji su 90ih zajedno sa agresorima kao dobrovoljci pucali po Bosni?