Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju vee anse 1000% nego Bosna to je imala u utakmici s Engleskom...
Sretno Srbija
ni rezolucija im nece pomoci
Realno Srbija moe dobiti engleze! Moda izgube ali samo zbog Piksija!
Poljska- Holandija X Slovenija-Danska 2 i 3+ Engleska -Srbija 1 i gg Moj tip
A dobro vie sa pljuvanjem Srbije. Zemlje koja je u 5 sportskih nacija Evrope. Prvak Evrope u skoro svim sportovima a i prvak sveta. Zato i deo Bosne ima kompleks od Srbije i Hrvatske! Nekada dok su iveli zajedno bilo je i napredaka u sportu jer su tu bili srbi i hrvati a sada sport mrtav i u stvari i nema ga.
Pripremite se srbi za ale na va raun nakon utakmice.pivo se hladi jedva cekam popodne
Come on England
Realno Srbija nema odbrane ...
ENGLESKA SRBIJA 7 : 3
Od nasih amatera nista ni ne ocekujemo, nema cime vise da nas razocaraju. Ima da nas englezi uniste, a i nemora da bude. Tako je najbolje. xD
4:3 za Engleze, uz mogue nae vodjstvo na poluvremenu. Napadai su nam elita, krila odlina, ofanzivni veznjaci odlini. Defanzivni vezni i odbrana loi, tako da emo biti u 30m i ekati kontre. Nemamo plan B, ali moda iznenadimo. Videli smo sa CRO kako su ih panci nakantali, prepustili im loptu i ekali. Nedaj boe to neko nama da uradi, uvalie nam 10.komada, mi ne znamo da drimo loptu, uglavnom se to zavri ispucavanjem golmana.
Srbija do Tokia
Sretno Srbiji i Sloveniji. Manite se ljudi rata,nema nam niko blizi osim Srba,Hrvata, Slovenaca. Ako vec gledate po politici onda sigurno necete navijati za Engleze koji finansiraju genocid u Gazi.
Za koga ja navijam? Za bilo koga ko igra protiv Engleza. Stoga - naprijed Srbija!
Kada Srbija i srpska politika budu postovale drzavu Bosnu i Hercegovinu njen integritet i suverenitet, onda cu navijati za komsije, a do tada Forzaaaa England i sve druge reprezentacije protiv Srb*ije
Engleska je napuhani balon, bice tu gutavo.