Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad ili klub koji ne može da osigura i obezbjedi dolazak gostujućih navijača ne treba da bude u premijer ligi Bosna i Hercegovine. Isto kao i organizacija da gostujući navijači ulaze tek nakon početka utakmice ili moraju izaći prije kraja utakmice. Sramota je to u 21. vijeku.
Sramota je to i za klub domaćina i grad i nadležnu policijsku upravu.
To bi moglo još i pogoršati sigurnosne izazove, jer nije se jednom neka navijačka skupina odlučila "neorganizirano" otići na gostovanje, a to znači bez policijske pratnje, nadzora i sl. uprkos zabranama odlaska. Praktično, se takva gostovanja ne mogu ni spriječiti, niti identificirati, kad u pet šest raznih vozila, krenu ekipe od po 4-5 momaka bez klupskih obilježja.. Šta je manje zlo, prosudite sami..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sto bi oni osigravali utakmicu kad moze lagano vozanje kafa vozanje kafa i tako u krug
Sve fino al niste vi i borac dva srpka kluba ne dva Bosanskohercegovacka kluba.
Naj bolje bi bilo da kompletan FS podnese ostavku a ovi glasnogovornici iz pojedinih mup-ova (koji samo provode ono što im poglavica kaže)neka podnesu ostavke na svoje radno mjesto.
zato sto su ovi protiv dodiga
Ma ovo je šatro za navijace Radnika...Cilj su Manijaci sljedece kolo.
cuj autobusom da dodju hahahah nema ih 20 na domacim tekmama kamo li u gostima jos se zovu INCIDENTI
I onda policija hoce vece plate a nece da rade svoj posao
Ovo je smijesno.
poato je pvima hajda i mi zabrsnimo ovih 8 navijaca da dodje haha
Nemaju hljeb da jedu. Danas objavili javno. Mile sve pokro
Hahahaah nasikiralo se njih 7 koji su trebali otici.. Vi ne postojite , nemojte se oglasavati
H. .apsi b. .agru