Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razmišljam šta bi moglo da natjera mladog momka od 23-24 godina da ide u drugu državu i da se potuče ili još gore ubije nekoga radi pišljivog kluba koji je tu samo da mu uzima ono malo para iz džepa,stvarno mi ništa ne pada na pamet kako tako može nekom zivot biti besmislen...
sad je drzavljanin BiH nije hrvat ?
Kako će to Grčka rigorozno sve njih pokaznjavati,da će im ostati vrlo malo života na slobodi.Zivi bili,pa vidjeli.
Promicatelji vrijednosti. Evropa jbe sve sto ih je primila u clanstvo. Pleme mutirano.
Sve te hrvate koji su uhapšeni i učestvovali u tučnjavi kazna dvije godine zatvora i odma na izdržavanjePa da vidimo ko je sljedećiNema druge nego ko u VB poslije HejselaZa tuće 5 godina zatvora i doživotna zabrana dolaska na stadione bilo koje.
GNK Dinamo snažno osuđuje nerede koji su se sinoć dogodili u Atini, u kojima je prema izvještajima grčke policije te grčkih i hrvatskih medija, učestvovalo nekoliko huligana koji su doputovali iz Hrvatske u Grčku te bilo uključeno u incident... PA 150-200 NIJE NEKOLIKO HULIGANA!
Boysi su nekad ima prijatelstvo sa Violama iz Firenze i Celticom Nova generacija prijateljuje sa huliganima Levskog,Lecha iz Poznana ,Panathenaikosa sto mi imamo sa pravoslavcima i poljskim ciganima
Prijateljuju vam sestre sa feslijama nasim.
Kad otvori firmu onda je hrvatski biznismen, a kad kao zdapi napada djecu kamenjem onda je bosanac sa hrvatskim pasošem...vi škutori ste pravim hrvatima septička jama gdje mogu gurati svu gamad koja prekrši zakon, a da ne ukalja ime već fašizmom ukaljane države.
Interesantno naš Bošnjo je uvijek full komentarima za ovog klipana sa BiH putovnicom, a niko ne spomenu Njemca, Albanca,Srbina... ovog onog! Da znate koliko kriminala ima na utakmicama i kolko se droge, bubrega,bjelog roblja, oružja proda!
Koji je to državljanin Bosne sa Hrvatskim pasošem?
Ojropejska kultura i grčki ciganluk opasna kombinacija.
Sad je drzavljanin BiH nije Hrvat,zanimljivo...
Isti slučaj kao u Širokom Brijegu opet katolik Hercegovac
Dirajmoj Jel se tako zove ili gradjanski?
Ubici bi dao 30 godina najmanje a svi ista Lima po 15 i da odlaze najmanje po 12. Poslao bi ih na neki za svemu Grcki otok i da tuca ju kamen po 18 sati dnevno.
Kreteni !
Treba ukinit ovo organizovano navijanje i sl. Ko su oni da nama pravim navijacima i ljubiteljima sporta zagorcavaju sve zivo.