Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nismo jos sazrili za elitu, gledaj ti pa nas neki Rahic dere.
Jos ce se Celik patiti godinama po ovim selima
Nemojte potcjenjivati Rahic. Sila. Celik treba traziti sansu na slabijim
Pojma vi nemate. Navijam za Slobodu iz Tuzle. Da, Vama sarajlicama to je selo. Nemamo ni autoputa jbg. Prva liga igra bolje fudbal nego premijer liga.
Rahic koji jedva financijski izdrzava ovu sezonu vraca se polako. Realno ce biti ispod 9tog mjesta jer ima kvalitet. Brcko distrikt mora stat jace iza svog najboljeg kluba!!!!
Ko je generalni sekrerar,menadzer kluba...prije su igraci dovodzeni iz okolnih mjesta za male pare...Japi-Bilalovac,Hajdarevic,Buljina-Kacuni,Tumbic i jos par -Maglaj,Smajic-Bugojno,a Kaknju i Brezi da nepricamo danas to niko izgleda ne prati i ne radi...
čelik je dobar samo na domačem terenu
Hej Gornji Rahić pa jbt
Prva liga se smanjuje na 14 klubova što znači da jedno mjesto manje jer je Sim Bau već otpao. Ako uzmemo u obzir da bi u crnom scenariju 4 federalca mogla ispasti iz PL i da dva tima ulaze iz treće lige, svi oni ispod 9. mjesta bi mogli ispasti
izgradi se gornji rahic ko real madrid...
pričaš o Premijer ligi i ono Rahića ne možeš dobiti