Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini majmuni su ovi na tribinama i oni koji su ih okotili i ovako odgojili. Samo majmun se ponaša kao majmun.
Kakav igrač je ovaj Vini Jr. to će tek vrijeme da pokaže, vrh! Pa ova sirotinja na tribinama mu nije ni do članaka
kao i kod nas, kvazi navijači bježe od kuće i svojih problema da se ispušu na stadionu.
Nema ovo veze sa tim sto je crnac, jednostavno mami jer provocira, iritantan je.
ja evo sad kontam.mislim da bi jedno 30 % ga vrijedalo kod Bosnji. 88% kod HBeovaca, kod Rsovaca jedo 90%. Djeca su ubila u pojam na Grbavici onu djecu od one novinarke Gotic .
Toliko tamnoputih igrača igra, a ne vrijeđaju ih...drugim riječima, njegovo odvratno i prepotentno ponašanje budi u njima mržnju. Naravno da nije opravdanje za uvrede, ali kad se on malo spusti na zemlju mislim da ce se i navijači smiriti
Interesantno je da od toliko crnaca samo njega vrijeđaju, a što li?!
Real Madrid ima 6 ili 7 obojenih igrača i problemi uvijek dolaze s njima. Zašto bi to bilo? Tip je ozbiljan provokator.
Podrska prijateljskom spanskom narodu.
dajte pogledajte ponasanje viniciusa tokom meca konstantno je provicirao i igrace i navijace Seville ne bi li docekao da ga neki pojedinac vrijedja na rasnoj osnovi.Frajer je teski pshio slucaj.
U maju isti slučaj sa igračima i navijačima Valencie. Stalno samo njega "provociraju" svi
Jadni covjek. Izgleda da svi crnci treba da bjeze iz spanske lige. Nazalost, nadrljali su svugdje gdje god igraju., mozda mu je najbolje da ide u Englesku premijer ligu.
brate mili da igraci na balkanu slusaju sta im navijaci sa tribina porucuju, ne bi nijedna utakmica presla prvih 5 minuta. zove te majmunskim krikovima? pa pokazi mu na terenu, zabij njegovom klubu 5 golova iz inata. da primam te milione nosio bih cepove u usima ako treba.
Zene nisu rasisti one vide anakondu umjesto majmuna 😊
Crnaca malih i bijelaca velikih ima kolko hoćeš. Jevrejska XXX industrija ti je ugradila taj stereotip u podsvijest. 😂😊😆 Šta ćeš nisi dovoljno inteligentan da to provališ. Zato je lukavi Ješa na vrhu piramide.
ovo je ništa kakve stvari bi on čuo na našim stadionima
Ovo može smetati samo onima koji crnce uspoređuju s majmunima
U Realu su 70% igrača crnci. Rudiger, Kamavinga, Rodrigo itd. Kako to da samo njega vrijeđaju, odnosno da se on pronalazi u nekim takoreći rasističkim provokacijama? Taj scenarij kad u glavi izbriše odmah će i ova rulja prestati s tim.
na žalost sve to spada u Europske vrijednosti
Pa idi u bliski istok tamo vladaju prave vrijednosti
Joj sta njega vrijedja a milione na racunu ima pa jarane da doslovno izgledam ko čipanza stom lovom bi opet oženio neku s piste model i uzivao u životu nije do njih do tebe je njih ne mozes promjeniti al pokusaj bar sebe
Najglupljii komentar ikad. Što bi on sebe mijenjao kada je sasvim OK? Da se mijenja radi rasista i fašista? Navijače treba kazniti i tačka.
DrzavniNeprijatelj, tvoja logika: ako mi svi tebi ovdje u komentarima psujemo sve po spisku, ti na to ne trebaš reagovati nego se TI trebaš promijeniti, možda zaraditi milion i oženiti neku s piste, a mi i dalje po svom?