Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jel moraju osvojiti? Digli se ko da im je zagarantovano?
Mislim da im je ovo sve presudila katastrofa od 0:4
Real je moćan koliko na terenu toliko i van terena ali nekada malo više van terena pa su izgleda riješili da im malo potkrešu krila! Vjerovatno da neki Klubovi koji su u zadnjih 10-ak godina ojačali jačaju i u lobiranju prije svih City i stara Barsa
REAL zakon....popis#ce se i po fifi i po uefi
Konacno malo pravde. Da je pravde dobio bi crveni protiv Lajpciga za ono udaranje igraca, Real bi ispao, a ovaj Vini onda ne bi sigurno dobio zlatnu loptu. + ponisten gol Bayernu kojeg kradu svaki puta kao da su neki seoski klub. Dosta su igrači Reala dobijali zlatne lopte na osnovu Realovih krađa u ligi prvaka. Sve isto kao i Ronaldo svojevremeno... Konacno je tome dosao kraj. Pravda je pobjedila.
Divi mu face ko Haris kad kaze : Nisam ja kriv :)
Prenos za gledaoci u BiH nije osiguran, jer da jeste svi oni koji su pretplatnici nekog kablovskog operatera bi mogli gledati ako žele da imaju u paketu Arene. Ovako samo probranim mogu da gledaju i oni koji imaju Arena aplikaciju i pretplatu na istu.
Realu treba zabraniti da se takmiči.....
Ma jel
Sada neke krenu priče, sveznajući navijača Barse i njihove smiješne kvazi teorije ,da Real potkupljuje sve u Ligi Prvaka i da su im sve osvojene titule u tom takmičenju nezaslužene.Pa kako je moguće da ovo nisu potplatili. Ne nego se na Realu i CR7 uvijek izigravao autoritet od strane UEFE, Barsi i Messiju se bacalo cvijeće i kada bi to zaslužili ili ne.
Nemoj uzimati za ozbiljno. To je car, prepirke izmedju fanova je uobicajna i tako treba da bude. Naravno da ce se se sada dugo na racun Madrida barcini navijaci nasladjivati. Bilo je za ocekivati, opusteno
sveznajucih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vadrid zove Sebi ima li Malinha Haparata?
A za sezonu 2024/25 već eto u utorak odmah dodijelite i zlatnu kopačku, i loptu, i stativu, i najbolji trener ko fol, i golman, ma sve, sve dajte Realu, da se ne sikiramo iduće godine.
Sasvim ispravno.
zasluzeno je trener godine ovaj gospodin iz spanije
Za sve kriva barca
cekamo samo kad ce pocet svaljivat na barcu sve jer jedino to im i preostaje, po navici