Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva golcina svaka cast momcino kakva ce ovo igracina bit
Nije njega Messi dzabe u kadici kupao
Kako mislis bit,kad je vec...
Ovo se zove talenat a ne kao kod nas babini sinovi koji treniraju preko stele. Bravo momcino.
...prije su 16 godisnjaci ulazili zadnje 2-3 minute jer fizicki nisu sazreli za igranje, njihove kosti, zglobovi nisu razvijeni, medicina smatra da se do 22. se RASTE i razvija...ON ima jos 6 godina do potpunog sazrijevanja....strsno sta roditelji rade svojoj djeci i da ih smatraju investicijom
Možda neće valjati onda
moderni sporrt je totaalno zastranio...16 godisnjak igra za reprezentaciju???? kada je on stigao ici u skolu, Osnovnu, Srednju, zna li se to dijete potpisati, zna li on citati????
moderni sporrt je totaalno zastranio...16 godisnjak igra za reprezentaciju???? kada je on stigao ici u skolu, Osnovnu, Srednju, zna li se to dijete potpisati, zna li on citati????
Yamal smije igrati do 23h, jer je maloljetan.
Prije utakmice Rabiot na preskonferenciji pri a kako Yamal nije jos dovoljno dobar za ovaj nivo, mali bas njemu slomi kukove i zabi golcinu.
Dzemo sa 16 godina ima toliko samopouzdanja da je to nevjerovatno. Mali razvaljuje
Sreca u Spaniji igra, da je u Bosni do 16 godine bi bio propali talenat, cigare drustvo, nargile, gudra, mnogo talenata ovdje na Balkanu propadne
de nsmoj Bosnu toliko ruziti kao da u Spaniji nema toga svega sto si nabrojao. licni je izbor. sto se onda dzeko i lana pudar nisu drogirali ???
Valja za razvoj talenata odrijesit kesu, kod nas sve ode na politicare, za drugo nista i ne ostane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Strava šta radi ovaj mali
Reinkarnacija Pelea, Messijevci i Ronaldovci na aparatima
A zasto bi bili na aparatima,svi smo mi uzivali gledajuci Mesija i Ronalda. Uvjek je uzitak da imas nekoga gledati ko zna igrati lopte,i ako bi volio da igra za Real,opet Yamal je garancija da cemo gledati jos kvalitetnih el klasika.
Zasto? Zbog onog "Najbolji koji je ikada hodo" :grin, to je kad si se rodio jucer pa nista bolje nisi vidio
dobar Džemal