Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi komentara što pišu da je Haaland obični napadač, nevalja itd.. hehehehe jeste mi vi profesionalci. Momak igra već godinama na nivou, može birati klubove i igra u jednom od najboljih svjetskih klubova. Nije on Messi i Ronaldo al je mašina koju moraš samo znati koristiti.
farmerska liga , city liga
Haaland je napadac koji zabija i .
Jarane moze zabiti kad ostali igraci sitija odrade 99% posla i naprave visak na terenu. A debeli nikad nije prodriblao, jedino moze ako primi loptu u naletu ili namjeati nogu. O slobodnjacima naravno nemam sta pricati
Kad bude spuco 3 gola Liverpoolu ili Man Utdu nek se javi. Igrač za male utakmice. Dodatno, vrlo nespretan sa loptom, užasan dribler.
Gardiola je od MC naprvijo drugu Bacelonu!? Previse se milijoni daju u igrace a oni nemogu da prate moderni fudbal!?
na velikim Utakmicama ga nema.Samo zabija losim ekipama
teško je dat gol ko nije nikad igrao ne zna recimo i na terminu rekraaciji je teško dati 3 gola za termin
Hhahaha covjek ni u jednoj velikoj utakmici nije dao gol, Rudiger Nacho itd itd svi ga stavili u dzep, zabije danas hattrick ili protiv Ipswicha i pobjede 3 4 razlike, al zato kad se igra za trofej nevidljiv
čuvaju ga svi onda mogu i onaj bek i zadnji vezni da zabiju
najjači centarfor svih vremena
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik je mašina za golove.
i opet neki kazu preskup u Fantasy-ju hahahahaha... u dva kola laganih 68 bodova
haaland je jedini frajer kojeg mrze jer odlicno radi svoj posao