Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kukavički potezi
ništa novo u grš, hroktanje, psovanje, laganje, napadanje, mržnja,
Zato su ima navijaci Želje PENCILIN
Al ako se digne delijama i ako smatraju te zeljine smijesnim ovi će počet navijat za stupčanicu
Samo po džepu kazniti.
Možda da ste poslali reportera, pa da on ima hrabrosti napisati šta se tačno dešavalo. Ovako, tendenciozno pisanje... Ali tako se klik po klik skupi...
Policija gleda...dodikova i covica mladez uziva potpunu zastitu
Sad ce Mile reci da su to preruseni navijaci u dresovima Borca iz Sarajeva pravili nered kao i prethodne noci...Hahahaha
Tifozi rade svoj posao, policija svoj, uvijek i odvajkada bilo. Ko nikada nije bio dio kopa ovo ne može da razumije, i ne znam što se češe kad ga ne svrbi.. Iščuđavanju nema mjesta, isto kad bi se čudio što je voda mokra..
Kako ce Orbanov baja na ovo reagovati?
KUPRESSSSS!!!
Puce ljubav po sred B.Luke
S.oka
KUPRES
Pa zar brat na brata hahahahah
Malogradjani
Policija kao da se nista ne desava a jos gadjaju Dodikovu i Orbanovu bracu kako to. Doduse Manijaci to rastjeraju sad pa sad.
Umjesto da uzivaju u igri za istorijski uspijeh, oni idu da povredjuju ljude i prave sr anja...