Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprijed zeljo ljubavi moja...
"A" repka neka nastavi igrati u Zenici a za mlađe sređujte i Grbavicu i Koševo da se ne svađate :) !
Ministrima bih najvisa bila 3500..i sve privilegije oduzete i svi bi racune polagali..sad mi dodje da se prijavim da lezim malo.
Ja da se pitam ista u ovoj drzavi tako bih bilo..jos bih legalizovao canabis i lahke drogetine i prostituciju..ionako nam se omladina šiba i one udaraju i fino spojit ugodno s korisnim..jos bih minimalnu placu digao na 1300
Treba da ulozite jos 10 miliona ali da radnicima plata bude do 1200km i da rade naredne dvije godine.. Nakon toga srusit kosevo i napravit novo kosevo do 40 ak miliona..
Kakav bolan menadzment sta ste para pokrali mogli ste te tri izgradit prije 10 godina.. Joj kad cujem ove suplje khurcem niko nije mrdnuo od njih i dosli da jedu govna..pichka vam materina bezobrazna nakon 50 godina ulozili 500.000 u stadion i fale se..pa je li vas sramota..
Super i pustili u prodaju 5000 ulaznica,pravite od reprezentacije privatnu prciju nek vas je stid
Napravite stadion,da se visse ne brukamo.
... "Ovaj teren je rezultat aktivnosti menadžmenta FK Željezničar"... jah, i parama građana Sarajeva, a posebno Novog Sarajeva...
Kitari na aparatima
Giganti smo stvarno. MOSA LJOŽE !!!
Ovaj golubarnik je na razini 6 engleske lige
Smrdi ti iz usta. Operi ih ponekad.