Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio ofsajd peotiv nigerije
Zbog ovih turbulencija fudbal se voli i prati i kad mislis da si na dnu ti se izdignes i osvojis prvenstvo 👏
Nimalo se ne slazem sa ovim face koji kaze da je AKN bio los. Greska, bio odlican. Gledao 90% tekmi i bilo je odlicno. A zasto. Pa favorita nije ni bilo. Nismo znali ko ce pobijediti do zadnje sekunde. Obala S je imala bajku. Pa oni jedva grupu prosli sa 4b. Gubili u grupi od jedne Ekvatorijalne Gvineje 4:0 i ljudi osvoje. Kessie 1 gol dao. Sjajan je bio AKN !!!!
Ovaj Kup gledati je ubistvo za mozak skroz los fudbal
E u pravu si stvarno, ja spavao tokom finala pa kad se nesto desi trznem se, sve u svemu nikakva atmosfera i fudbal veoma los, meni je azijski kup 10x zanimljiviji bio.
Kad se sjetim onih vuvuzela, pokvarili cijelo prvenstvo
E vala nek ste Nigeriju uzeli pa makar !
Poprilican ciganluk ovaj africki kup
Kamenjar sam iz Sarajeva?
Jedva grupu prošli i osvojiše