Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ime ti je Svicarsko, prezime jos vise, sretno ti bilo, sto dalje od nas
@Majasamba1921 Dečko je mlad, pametan i perspektivan. Od patriotizma(čitaj nacionalizma) se ne živi.
@Readyforhome egzistencija se obezbedjuje u KLUBOVIMA a ne u reprezetaciji NIKO NIKADA NIJE DOBIO MILIONE OD REPREZETACIJE
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I ja bih bio ponosan da sam Švicarac, ovako jbg.
Da mi ponude citav svijet,nikad se ne bih odrekao Bosne i Hercegovine...
Crni Becire,kud ne probra sta perspektivnije?:)
Ma on je beznačajno malo gov'o. Mi smo izgubili takvu veličinu kao što je Ibrahimovič, a ovi miševi su obični glodari. Smeće.
Omeragic - staaaaaro svicarsko prezime
Najpametnija odluka u zivotu
Svaka cast, momak izabrao drzavu gdje se rodio, koja mu je dala hljeb u ruke , pruzila mu roditeljima sve, ako osjeca da treba za njih igrati neka igra.
Svicarska je reprezentacija koja redovno nastupa na velikim takmičenjima. Sto ce u Bosni?
Ne treba nikoga moliti. Za drzavu se igra srcem. Ovdje bi bio svoj na svome, tamo ce uvijek biti stranac.
Bećir Omeragić, staro švicarsko ime.
Pametan!
Svaka cast na izboru i sretno mladicu. Svicarska je dala tebi i tvojima sto Bosna nikad nije i niti ce, ne samo tebi nego i Bosancima i Hercegovcima koji su rodjeni i i zive ovdje. Ko god misli drugacije nek se zapita.
Bećire napušiš se ...
Vidi Bećira Švicarca, haha.
Sasvim razumljivo od nekoga ko se rodio u Svicarskoj i tamo odrastao. Bolesno bi bilo roditi se i odrasti u BiH, a vise voljeti Srbiju ili Hrvatsku.
Odigrace jednu ili dvije utakmice kao Halilovic za Hrvatsku