Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan je pucao. Nikakvih ubojica Vedrana nema. Ima čoek s imenom i prezimenom koji je ubio. Nije pucalo 15 ljudi!
Dobro ste se sjetili cijeli dan da objavite za Vedrana.
idite u jablanicu pomoći u ime Allaha ,pusti te ovo
Zapravo , HZ sutra u 11 00 idu iz Sarajeva prema Jablanici!!!
[OBAVJEŠTENJE] UNFKS - Horde zla poziva navijače Fudbalskog kluba Sarajevo i sve one koji žele pomoći našim sugrađanima na području Jablanice i okolnim mjestima da sutra (subota) se zajedno zaputimo ka Jablanici kako bi bili na raspolaganju onima kojima je pomoć trenutno najpotrebnija. Okupljanje prije polaska u Jablanicu će biti iza sjeverne tribine stadiona Koševo od 10 do 11 sati.
pozeri
ISTINA ZA VEDRANA!
Istina je da je dobio metak u samoobrani. Horde su planirano došli praviti kaos u Širokom . Na žalost jedan mladi život je ugašen . Sto je najgore ono nije bila škola nego samo razlog za buduća divljanja