Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
postoji urbana legenda da se Covic cesto maskira i dodje da gleda utakmice Veleza
Niti jedna legenda o osobi koja se preziva Čović u Mostaru ne može biti urbana. Može samo ruralna. Urbane legende su o Batlacima, Čordama, Čumurijama, Ćemalovićima od Srba Šantićima, Samardžićima, pa i Pudarima od Hrvata Sliškovićima ali ne o Čovićima.
Ja samo želim da vidim dan kad Repka BiH zaigra i pobjedi na Stadionu Rođeni. Jer ovo je naj-BiH stadion u državi. Nastao krvlju i znojem obične raje od koje je svak digao ruke, stadion najviše rangiranog predratnog BH kluba na UEFAinoj kumulativnoj ljestvici i onda izgubio sve, da bi opet sve sam, svojim radom, ponovo stekao.
Ko bombona svaka cast
Svaka cast,taman ce biti kad se sve zavrsi,svaka cast braco.Samo me zanima koliki ce kapacitet biti kad se sve zavrsi?
ako ne spoje te coskove izgledat ce riznije neg makaimir u zg
Ovo meni ko zapadna
Pa naravno da je zapadna, to se vidi iz aviona ali novinari...Inace strane svijeta nemaju ništa s tim i tribine na stadionu ne podliježu istoj klasifikaciji.
idemo dalje ROĐENI !!!
Citav zivot krpi, namakni, stisni nekako. Fudbal sport broj jedan a mi ni jednog ozbiljnog stadiona nemamo.
Radujem se kao malo dijete, zbog vas rođeni. Zaslužujete ovo dobro. Svaka čast.
Ovdje treba reprezentacija igrati.Nadam se u skorije vrijeme.
Ovo je veliki. Rad i samo rad je rješenje.
Veliko!
Ovi sto pisu bit ce najljepsi stadion i prvoj ligi federacije ali djaba mozete ga samo znate sta ali bit ce najljepsi stadion u drzavi zao mi je
Nije ni Bajern Arena u Minhenu
biće najjači stadion u prvoj federalnoj
Steta sto ce stadion biti prazan, jer FK Vrapcici nemaju navijace.
Ima Veleza i Starog Mosta nestale su us $thše ko herceg bosna
samo bezveze da je sektor za gostujuće navijače na glavnoj tribini
Izmjestit ce sektor za gostujuce navijace garant na zdenku koja jos nije izgrdjena (izmedju red army i ove zapadne tribine).