Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi smo očajni zbog Lionela, majka, snajka, nana, moj buraz i ja
Mogu opet lajkati jeeeee
Ja se najvise za snajku sikiram...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ode Leo dođe Miralem
@fbUser1571384906 Nek promjeni ime u Mileoralem, da navijaci lakse podnesu gubitak.
@fbUser1571384906 Dođe Miralem ode Leo ...
brazzo je kriv za sve....
Tek ce postati ocajni. Tek se sada vidi koliku je srecu Barca imala sa onom generacijom Puyol, Pique, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi. Rijetko ti se potrefi da imas toliko vanserijskih talenata u istoj generaciji, a posljednje godine su dokaz koliko malo jedan kada ostane sam moze da ucini. Cak mislim da odlaskom sada u ovim godinama ako ne uspije moze da "pokvari" utisak svega sto je napravio.
Kakvi debili
Narkomani i ološ
Ovo najvise zali familija Pjanica , nema vise Messi dresova sa autogramom na štelu.
Zadovljni Guradiola i Man City vec trljaju ruke i sirom otvorili ulazna vrata !!! https://www.youtube.com/watch?v=p18dzOoIk6A
SAVEZ NAPOLJE
Jadan on, od cega ce zivjeti sada bez plate. Trebamo se organizovati, skupiti coeku kakve pomoci
bolest
Ide u Dinamo
Mene ne bi iznenadilo da 100.000 bosanaca izađena proteste zbog ovoga. jer mi ni za šta što trebamo ne izlazimo da protestujemo.
Kad se samo sjetim vako Sevala Zahirovica.
@Sindikatbotova i Ramčeta
Seval-Sevcenko iz Banovica.
Nigdje on nece!
Otisao mesi-nezadovoljstvo navijaca-protesti--sad ce spance optuziti za slabljenje katalonije--spanci ce upasti sa vojskom dole da smiri proteste- pa katalonija nezavisnost--upadaju englezi sa gibraltara da ih spase--spanija objavi rat eng---englezi i francuzi spancima --3ci svijetski rat--Sve zbog dva gola i jedne lopte.........a korona lijek ????????
@plavozuti znači englezi francuzi i španci ratuju i to je treći svetski rat?
Pa sto,vrijeme je za nove Messi se ionako.blizi kraju karijere,bilo je Barcelone I bez njega I bit ce je,dolaze neki novi klinci