Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovome se mora stati u kraj odgode im pa im kasnije štimaju, dobiju sve kao da su Galaktikosi. Može jednu odgoditi ali ne može pola prvenstva, gdje to ima?
i vi da možete, ali ste ispali pa-pa
@asZrinja1 I vama je kraj sad svakako tako da tišššu
Jarane izvedi juniore i igraj. Isto tako ne vidim logike u odgadjanju pa realno da im treba vise utakmica da udju u takmicarsku formu barem tako logika nalaze. Ok postujem da misle na eventualne povrede ali ipak ne kontam. Englezi odigraju po 3 utakmice u sedmici.
a zato zenjčar se bori za ostanak, da ne bi Sloge i Vice bilo bi hop 1 liga dbih.
Ne bi je ja odgodio nizasta!
Ja ovde samo vidim trideset ljubomornih komentara navijaca nekada davno dobre ekipe koju sve manje ljudi u BIH simpatije...Još kad dobiju večeras strasni GOŠK gdje će im biti kraj...Samoprozvani divovi...Iako iskreno se slazem u vezi odgađanja imamo najjadniju ligu a sve odgađamo šta da igraju u ligi petice to bi trebalo zabraniti iako je i Botev bio odgodio
Pitari bi da igramo umorni, drugačije ne mogu dobiti
sirotinjo i bogu si teska, uzmes sebi roster prosiris... duse maje umojne
Ovo samo u BiH ima. Da neki klub izbori proljece u Evropi, bilo bi kao Laktasi u kosarci.
Prvnstvo je neregularno već od prvog kola. Mislim to prvenstvo i sport u cijelini vrijedi toliko koliko medalja ova zemlja ima u svim sportovima ali ipak.. Odgađati prve utakmice prvenstva i onda se mi čudimo što smo u sportu negdje pet mjesta iza zadnje zemlje svijeta. Čudi me. Sa toliko DIF-ovaca u vlasti trebali bi biti među prvih deset.
Kompleksi su čudo!!!Voljeli bi i vi da ste u ovoj situaciji ali na vašu žalost još uvijek niste!!!Nastavlja se dominacija Zrinjskog i Borca,to je sigurno!!!Jbt Zrinjaa treću godinu zaredom igra play off nekog natjecanja,znači prekucali igricu!!Tko zna,možda za 5-6 godina ne budu odgađali utakmice,još smo mi na veoma niskom nivou što se tiče europskih natjecanja!!!!Al naravno Zrinjaa je probio led za sve ostale klubove!!
Ovo je smješno
Hoće li prije Bosnjo osvojiti medalju ili u Euro grupe? Pitam se na koga je Dzeko
Koji je ovo cirkus od lige.
Koliko odgoda tekmi, prvenstvo neregelurarno.
A ne znam zašto se igra liga ako će odgađat tekme, nema smisla više. Pa šta ako se plasira i Urinjski u grupe? Kad će počet igrat ? U decembru
zato njanjajevo ispada u prvom kolu od amatera
I ono nesto ugrozeno ccc .. Sve imaju, i kad zele dobiju, bukvalno..
Moj brate Englezi igraju po 3 utakmice sedmicno a ove nase balerine nemogu jednu sedmicno hahhahhh...
"Strašni Zrinjski"...
Za vas je očigledno jeste vi sami sebe dizete bez pokrića niko drugi