Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve su ovo propozicije? Drugi klubovi moraju igrati bez kljucnih igraca, Siti ne mora? 3:0 je jedino pošteno. Trebali su poslati omladince ako nisu sigurni koje zdrav. Uostalom imaju sada brzi testovi. Proberi 17 zdravih i hajd.
@drugi profil Shakhtar je morao igrati sa juniorima ligu prvaka... eto ti šta pare rade..
Mozda su se testirali, mozda ce sutra igrati ... mozda
Eto vakcine na vakat
Lfc morao igrati prošle godine sa omladincima u kupu jer je išao na svjetsko prvenstvo klubova a ovi imaju 30 igrača i opet im se izlazi u susret, to je ta pogurancija mančersterskih klubova još od pokojne Margaret Thatcher !
Pa 3:0 za Everton pisi, sto se nisu cuvali, zar nisu takva pravila
Sitni prijavio da im je nekoliko igrača korodiralo....
Da nisu i oni kakve ukradene ikone kome poklanjali?