Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo ima zestoku konkurenciju samo protiv svog podmlatka, inace nije konkurentan klub.
Bakir je bolji od Matanovića, Mustafića zajedno.
Skocila mi cuna
Svoboda? Da novinaru šešelj nije šta u rodu
Ako neko u BiH od omlanaca pravi igrace to je FKS. Ako su otisli znaci nije uvidjen kvalitet za provog tima i bolje da uzmu minutazu negdje drugo, pa ko zna, mozda bude nesto od njih.
Omladinaca*
Menadzerisanje na djelu, Svake godine novi sefovi i svaki ima svoje menadzere. Ako igrac omladinac nema menadzera bliskog sefovima,zavrsio je
MATANOVIC ZREO ZA OTJERATI
Tako je, rastjerajte sve nase omladince a dovedite nam jos Matanovica, Djordjevica, Ristica
Ako mislis s omladincima nesto uspjet sa srecom. Nisu svi Buljubasic i Celik. Ne mozes nazor gurat momke ako nisu za rostera.
Realno pogledaj omladinski pogon...sve djeca bivsi nogometasa, direktora, biznismena...od 11 igraca samo trojica su vrijedni dresa Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svoboda? Ovo cinac-zlo Sesev pisao?
A vidi bas, postoji Svoboda. Wahahahaha