Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio oprostio se od reprezentacije trznuste me dobro
Pa on koliko se sijecam, nikada nesto ne pokaza u reprezentaciji BiH osim sto je trazio…elitno mjesto za gradnju kucu u Sarajevu…novac za “igranje” sa dvije lijeve noge…Kako ga nije stid…On se oprasta od Pelea, a da li se tako oprastao od naseg Ivice Osima. Peleu RIP, Dzeki na sramotu, dokazao da ima za sve svoju cijenu. Neka se srami i poklopi usima.
Isto, umalo da vene prerežem
Džeko se "slomljenog srca" oprostio od Pelea!? Ne razumijem zasto bi mu se srce slamalo za tamo nekog dedu kojeg uopste nije ni poznavao.Nigdje veze!
e jbg cuj slomljenog srca puca njemu k.. za njim
Free the tates
EKI "SLOMLJENOG SRCA"...
patetika
Bolji si od njega dijamantu
Eno Amra trudove dobila koliko se Dzeko potreso 🤣
Pa kako te nije stid šaliti se u ovoj situacije , koliko se Džeko potresao najbolje govore njegove trepavice koje su otpale od plakanja ...
Džeki je najteže,kućni prijatelji bili jbg nije mu lako....
Eno i Amra se potresla…
Hahahaha
Nije se oprostio Dzeko. On je nepismen. Ovo se oprostio onaj ljigavac što se preziva Ljigata.
nece moc spavat veceras koliko mu je zao