Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom primjeru je opravdano, savez stavio utakmicu u ponedjeljak, UEFA u srijedu. Sta trebaju, naredni dan putovati, odraditi laksi trening, i onda sljedeci dan utakmica? Da se igra KL u cetvrtak pa onda bi mogli i u ponedjeljak odigrati.
Hahaha, kad bi kojim slučajem imali tri predstavnika u Evropi domaća liga bi se otkazala.
Sjecam se prosle godine kako je Tageltija rekao za Borac pripremamo jak roster igraca i pravimo tim za grupnu fazu , dok se mi smijemo. Sarajevo , Velez , Zeljo , Sloboda primaju petarde od klubova iz Andore ili su pred gasenjem ili pred drugim ligama. Jednostavno nemamo nijednog covjeka koji je spreman da ulozi i gura nas ko sto imaju Zrinjski i Borac iza njih stoji i vlast i sve a mi se medjusobno prepucavamo. Mislio sam da bi kod nas to mogao biti Azmir Husic ali prevario sam se.
beus im sredio, Vico će borcu srediti da ne igraju do januara
A šta su trebali? Igrati u ponedjeljak s Radnikom pa u srijedu s Guimaresom u Portugalu?
Treba ukinuti ligu skroz,dodjeljivati titulu Borcu i Zrinjskom naizmjenicno,jer svakako to rade igralo se ili ne igralo.Sad ce ovi u 10. kolu igrati prvu utakmicu.
Ne tebi treba dati titulu na početku prvenstva da lijepo odigraš revanš protiv andorskog giganta
Ja se ne bi javljao da sam na jedvite jade prosao one ribare sa Farskih Ostrva ili odakle su vec.
Nema lige dok naši klubovi igraju u evropicirkus
Hahahaha
Toliko jaki klubovi, sa 20+ registrovanih igrača odgađaju utakmicu protiv jakog Radnika. E moj Beuse...
hahahaha ovo samo kod nas ima
zar je neko sumnjao hahahh ovi imaju utjecaja u savezu ko i borac, samo bosanske klubove niko ne sljivi ni 1 posto...
Koji su to bosanski...šta mlatiš bolan, sam razdvajaš, a ne paše ti kad ih oni razdvajaju.
Pa prođi nekad neko kolo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)