Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i koliko ste Borac kaznili za nacionalisticje parole
Borac i Željo imaju protekciju saveza. Jedan je šampion skupa sa sudijama, drugi je ostao u ligi zahvaljujući savezu i sudijama.
vicine kuhice
zabraniti ulazak na stadion do kraja života onoj dvojici
Treba južna tribina napraviti akciju i skupiti 100 hiljada I ušutkati sve,a ovu dvojicu kazniti novčano makar pola od ove kazne
Da li će se povodom 103 godine želje igrati neki prijateljski meč sa Borcem?
Kakvi ste vi J A DNICI, nisu vas kaznili protiv Posušja a trebali su i sutite zbog toga, sve u redu, a čim nesto Želji izadju u susret onda smarate hahahah. Ali nema veze idalje smo tu, 103. Godine Gospodina. Od što režima i Udbaskog malog tima.. Sportski pozdrav.
ahha a za 2 puta manji incident na kosevu 4 utakmica zabrane istoce tribine ahhaa koja ironija
Bespotrebna kazna,nidje veze,jer nije bilo nikakvih incidenata,kad ce kazna naprimjer za Borac ili Torpedo
Sluge rezima...
Reakcije navijača čiji klub igra na gradskom i olimpijskom stadionu, koji nisu godinu i po dolazili bodriti svoj klub su indikator slaboumlja i zavisti, kao i straha da titula dođe u posjed Željezničara. Željezničar se bodrio sa više navijača od svih rivala i kada je klub bio u velikoj krizi, a liga i savez bi bili jako osiromašeni, bez prihoda FK Željezničara...
Savez im nije smetao kada je FKS na pladnju dobio Corona titulu, prekidom takmičenja, kada im je Željo za vratom dahtao, dok prvenstva nisu prekidana u mnogim evropskim ligama, gdje se igralo do kraja šampionata.
užasna konstatacija, a titulu željezničar može samo da sanja
Smijesna odluka koja je u stvari nagrada. zamisli likovi prekinu utakmicu i dodju do protivnickih igraca koji samo srecom nisu ozlijedjeni i nema kazne zabrane navijacima i oduzimanja bodova kao drugim klubovima
Klub i MUP znaju ko su huligani sto su upali na teren dakle njih tuziti i traziti isplatu odstete kao sto pojedini klubovi u Evropi rade. Taman svaki po pet milja ;)
Gdje je cestitka za Zeljin 103 rodjendan od strane Klixa
Hajmo ovako: Koje očekivao da se suspendiraju tribine stadiona na kojem je oficijelno piće Kaz Miposh od ovog Saveza nema baš dodira sa realnošću.
* Knjaz Miloš
Šta fali toj kiseloj vodi, da nije dobra ne bi je ljudi pili. Isto k'o Vegeta, k'o da bi je iko kupovao da nije dobra..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste li se dusmani ponadali da zabrane navijacima na Istocnoj tribini hahahahahahaha,Zeljo nije mogao ni dobiti kaznu osim novcane,jer nije bilo nikakvih incidenata,jos jace u inat svima Zeljo,gazi Zrinjski i Torpedo,idemo ba po tu titulu
Voli vaš vas tata Vico
Nemamo se mi ostali šta nadati. Vi ste oduvijek bili sluge režima. Danas ste Vicini podanici i on vas štiti. Sarajevo plati veće kazne za par baklji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Borčeva druga momčad.
Vicine curice sa Grbavice
Ovo nije kazna. Ovo je nagrada. Nakon jučerašnjeg izmišljenog crvenog kartona za GOŠK, sada vam je jasno da Željo sa savezom ima poseban odnos. Ovo je za ozbiljne istrage.
crveni je bio kriminalan