Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije da je bas tako, noc prije su madjari trazili "akciju" po Zenici, tako da im ovo ne pije vode!
Horde im dodju u Zenicu i ne smiju izaći, 2 sata ih čekali
1950 onda je ovo nsjdtarija navijsčka skupina u eu
Da su provocirali na utakmici rekao bi respect, a ovako nakon one njihove parole da se jih ide tabanati... reci cu samo bruka i sramota.
Prvo te napiju pa te onda biju
Nego, izazivali i još ih Orban platio da daju negativan publicitet.
Ovo je propust policije i antireklama za BiH.
Robijasi najveca seoska grupacija navijaca . Cak sam i sam napadnut iz cista mira , gdje sam neutralno htio gledati utakmicu . Cak poslije utaknice kuci nisam mogao .
Robijasi i navijanje nikako nemogu u istu recenicu.Nekad su bili kulturna grupa navijaca a danas su niko i nista.Jedini nacin da privuku paznju je na ovakav nacin
Napali vas Srbi sto ih dirate haha
Postupak robijasa neopravdavam nikako ali ni vi niste cvjecke. Kakve veze ima srbija sa utakmicom u Zenici. Tako se ne navija za svoju repku ako imate nesto protiv srba lijepo kada budete snjima igrali to tada pokazite. Ovako niste nista bolji od balkanskih navijaca iako ste u eu i vama je primitivizam jaca strana
Bosna je primirivna zemlja, šta ćeš...
Sramota
Prije da su ih Horde napale nego Robijasi.
Na istom su nivou s glavom te dvije skupine xaxa
a takvi su,projekat piju jedu caste te i onda slijedi napad,vazda kamen u tudjoj ruci
Obavezbo fanaticosi da se izvine!
Ideš sa navijačkom grupom na gostovanje, očekuj sve..