Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo jelenu, i opet se vratio u aek. mašina
JK nije na aparatima, ona je opet na video call-u 🤣🤣
Jelena fištrijo, ništa ti ne vjerujemo. Heroj, a ne zločinac.
Ebat ce te sada Rođeni
Puši ga luzeru četnički
Ne mogu da vjerujem da je ovaj frajer postao neka bitna faca jer je bio sa Karleusom, koga to impresionira nek uzme plasticnu flasicu od koka kole il sprajta i nek stavlja u onu rupu e to vam je karleusa
Samo da je malo pametniji i mudriji. Pao pod uticaj extrema i huligana
Dronfulja raspala
Pričajte vi šta hoćete, brat je hebo Jelenu
Wow, to je tebi uspjeh u zivotu? 😂
Pa realno jest uspjeh. Eto probaj ti ako mislis da mozes.
lose fudbaler ali ima dobru ka*u
Nema 12 cm, al je Karly očigledno bilo dovoljno
nakon sto je izebo jelena mu porucila glupi bosanac
i ovaj je relevantan kako?
Mozete pracati sta hocete, ali nas Gazija Vranjes je istarlaho Karleusu. Mashallah Gazijo nasa. Ovi katolicki servi sto ga ne vole, neka mu se samo sagnu.
@Hamid gazija? Sa tetovažom vojvode Djujića? Bijedni, mali, uplakani miš koji objavljuje privatne prepiske i slike? Mentalno i fizički potkapacitirani jadnik sa mikro čunicom? Gazija?
Ovaj mijenja klubove kao čarape.