Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zovite Hajrovica protiv Slovacke
Zao mi je i zelim mu brz oporavak ali kada se bar desilo treba to probati iskoristiti. Bilo bi dobro kada bi glatko dobili Island ono bez patnje i strepnje i onda u Slovacku minimum po bod. Naravno volio bih u startu 6 bodova ali bih se zadovoljio i sa 4.
Bitno je tu prvu dobiti i dici malo atmosferu oko repke i onda ce to ici puno lakse sa Slovacima. Opcija od 4 boda je realna skroz i nije za odbaciti sekunde.
Nesto su mi sumnjive ove " povrede" igraca. Izgleda da su tu klubovi umjesali svoje prste. Skriniar,Haaland,Jovic... U klubu top a za reprezentaciju " povrijedjen". Smrdi to .
deja vu ?
Ako cemo se radovati tudjoj nesreci i na njoj bazirati nadu, jadna nam majka.
košta i vrijedi nisu sinonimi
Samo nek nismo s Finskom u grupi ;)
Ni s Grcima,a i da ne bude Portugal u baražu hahaha
Dobro je da nije Kipar.
Naj sporiji igrac u seriji A
bicakcic hajrovic....
Ma.ja on ce driblat nase igrace i zabijat haha
Pa šta? Imaju dobre šanse i bez njega. Nisu za potcijeniti.
Pa nista. Onako, tekst iz zayyebancije.
Super