Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udarat 24h, zatvorit 2 godine, kaznit novcano sa po 20 000 KM, zabranit ulazak na stadione dozivotno... i ovo je od navijaca Sarajeva kojem papci uskracuju da ode na utakmicu sa djetetom. 2% seljaka oduzimaju derbi svima
Katica je davno trebao ostavku podnijeti
OVAKVA MRZNJA ISTOG NARODA U SVOME GRADU TO JE FUJ
Nesposobna sarajevska policija. U Beogradu svaki derbi bude po 20 ovakvih belaja ali se igra..kasaba
Ovoliko policije. I o da nekome smeta sto se picija poreda za vrijeme gej parade. Vise nemate taj argument u rukama.
Tako su “horde zla” došle u Široki Brijeg i počeli nerede,vjerujte mi sve vidio iz prve ruke,a kad su dečki stali da brane svoj grad,a nakon toliko godina opet su oni ti koji pocimaju nerede i najveći klošari u BiH,ali nažalost opet će se desiti nešto loše gdje će se oni braniti da nisu oni krivi,nekad Vedran,a sada su dva policajaca ozljedenja,vidjet ćemo šta je sljedeće dok se njima ne stane u kraju i spremi ih u zatvor po 20 Godina naravno uz novčanu kaznu dodatno
Nesposobna gospoda iz Mup-a Sta ce nam kad ne sluze ni zasta. Ovi ti samo mogu pisat sto nemas opremu u autu
Daba strasite narod Trojaneri nece ostati na vlasti.
Nebrukajte se.
hocel biti prenosa na tv?
Druga liga insalah
Daba ytrasite narod..Trojaneri nece ostati la vlasti.
OTKAZATI SVE UTAKMICE, DONIJETI ZAKON KAO U ENGLESKOJ, SUDIJE NA STADIONU, KO NAPRAVI POGREŠAN KORAK ODMAH U BUVARU. NAKON TOGA SA DJECOM NA UTAKMICU, NO PROBLEM. KRAJ PRIČE !!
Ukinuti i fudbal i navijanje. Besposlicari pravi
Da su ovako revnosni kad dodju Dodikovi navijaci pred Sud BIH (policija MUP Sarajevo), vec ih tad nigdje nema
Jesu li ti DODIKOVI navijači travku u parku zgazili, zapitaj se malo.. AL to je za tebe misaona imenica.
Hapsite vi babine sinove i ubice za volanom, pustite šanere neka se šaketaju, takvi bi nam sutra branili grad...
Dajte članke kako moćni "navijači" idu u korteo kartelo paradi. Većina kriminalci, drogerasi, dileri, aaa novinar se divi, pa promovira to kao pozotivnooo, možda jer liči na paradu, a možda jer i jeste.