Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je problem sto igraju na gradskom stadionu
Koševo je gradski stadion!
Mali mitomani sa šuge nisu trofej vidjeli već godinama ali je njima bitno da Sarajevo nema stadion...... Komplexi su čudo !!!!
Šta kažeš gsp. Mandić, "mi u priču o stadionu Koševo sa Sarajevom ulazimo bez figa." Lik nam za tri mjeseca još i cimera doveo. :D
Plati te racune podjeli te plate pa bolje i ne imat stadion nego dugovat za travu na zemlju za vodu....
Uvijek se vadite na nas i na tu vodu, promjenite priču isfuralo je to
FK Torpedo: "Ovo je nas stadion!" FK Olimpic: "Malo je i nas" Dino Merlin: "Bitch please :D "
Mi mozemo sve utakmice igrati u gostima i opet da budemo prvi. Najaci smo. Saraajevoooooo
Nije realno da FKS dobije stadion za 1KM kirije jer su vecinski privatni klub, isto tako svaki poslodavac u opstini centar koji je zakupio neki poslovni prostor od opstine imao bi 100% pravo da trazi prostor za istu cijenu na isti period
I onda vidis kako je Sarajevo mali klub,ovako moze doci i Vratnik,Unis,Famos da igraju na "samo je jedan dom"..Zasto ne iskoristite te azijce pa podjete praviti sebi stadion..Ugledajte se n Velez,mic po mic al ide.
sAraJeVo nAjJaCi kLuB u bIH
Treba i Kosovo sjebati. Bravo Mandicu. Umjesto da konacno predate stadion vi potpisujete ovakav ugovor.
Samo je jedan dom 😂😂😂
Nabavljajte vakcinu, fudbal je novotarija