Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar igrac. Primjer igraca koji je bas napredovao.
Dinamo za 5 svojih najvećih transfera zaradio 150 miliona eura (ne računajući inflaciju). Za usporedbu 5 najvećih bh transfera bilo je vrijedno 5 miliona eura. Pa ljudi su svjetlosne godine ispred nas po pitanju sporta.
Bitno je napomenuti da čovjek koji je tvorac modernog Dinama i nevjerovatne financijske politike sjedi u BiH i bavi se solarnim parkovima. Pouka priče je da smo neuspješni jer su barabe koje su politički podobne marginalizirali sve ljude sa nogometnim i menadzerskim znanjem u ovoj državi!!
U čemu nisu.
Mamić je jebeni genije.
dinamo zaradio vise nego leipzig, 29 + 6, a leipzig kupio za 29, prodao za 60 i od tih 60 ide 6 dinamu, ukupno svabe dobri 25, a dinamo 35...
Da smo pametni (a kao sto nismo)pa iskoristiti Mamica da se sto vise solarni parkova napravi u BiH,jel taj sta god radi donosi velike pare
Tako jeNow we gonna fly again
A Barcelona će da dobiti (nazad) dio transfera kao klub u kojem je ponikao. Solidarity and training fee.
mamic ko tito.. zivjet ce dinamo od njega jos decenijama poslije.
Nije loš ovaj Olmo, mada ja do prije možda 2 godine pojma nisam imao, da je Španac. Cijelo vrijeme mislio Hrvat :) Dok je još igrao za Dinamo.
Odmah poletili, bez veze!
potpuno nepotreban igrac barci
Eto ti im reci strucnjak!
Nepotreban? Lik igra lijevo krilo, koje Barca (još) nema i kreativnog ofanzivnog veznog kojeg Barca ima samo u Pedriju. A svakako je ili de Jongu ili Gundoganu noga.
potpisuje za barcelonu ima 3 godine