Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udarna vijest... obezbjedjen prijenos nacionalnog tima
U državi u kojoj 70% stanovništva ne plaća rtv pretplatu državnoj televiziji, a ljudi u komentarima pišu da treba ugasiti i ukinuti BHRT, obezbijeđen tv prenos utakmica reprezentacije jeste podvig.
vrijeme je da Džeko postigne hat-trick za repku i za konačnih 4:0 protiv Niđezemlje
Ja procitah susret se igra na Philips televizoru, a ono stadion.
Vi ste tražili Barbareza smijenili sve unaprijed sad njega smjenjujete nakon dvije veoma teške utakmice... Nisam bio za njega niti ga volim niti ne volim ali nikakvog trenerskog iskustva da vodi reprezentaciju jedne zemlje..A sada kad je vec tu dajte mu podršku imajte strpljenja nikad gora je kvaliteta čast izuzecima iscrpili dijasporu a liga....
Idemo po još jedan debakl
21.stoljeće !!! Osiguran TV prijenos !!! Ma ne mogu vjerovat !!! Bravooooo
Smije li ovu Telemach prenositi ili ide zatamnjenje kao na 40% kanala i 100% aktuelnih sportskih dogadjanja ?????
Srbppska tv prenosi cuj to
Nadati se da je kvota +3, barem 1.65.
jesu li Zeljkovic i Nesic to postigli jes du dobre Volje sto Srbija nije izgubila?
Bravo. Sad još nagurajte reklama da ovi pripadnici vojske rs-a na pozicijama savjetnika generalnog direktora dobiju i povećanje plate sa 3 hiljade na barem 4 !
Jel to treba da bude upitan prenos??
Vicin leteći cirkus
Liga nacija.Bosanci,uključujući i bosanske Srbe protiv nizozemaca.
sve su to bosanci
Bosanci svetosavski
3:1 Za BiH
I to treba da bude vijest ?