Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj za revolverasa hahaha. Amar je car.
Nije penal ako je igrač koga lopta udara u ruku,okrenut leđima onomu tko šutira.
I ovaj se naziva strucnjakom, kao da je u kafani kakvoj od izgleda, ponasanja do price. dno dna
Prvi ne gotivim osima al sta je vama ljudi, ako svi mi imamo pravo na misljenje i neku analizu, ovaj ga ima hiljadu puta vise, ako nista bio je u tom sportu. Ako ti se ne svidja ne slusas sta ima za rec, pojest ce vas hejtanje, cuvajte zdravlje.
I kazu placaj rtv taksu, pa da gledam ove ublehe od gostiju???? Ugledajte se malo na susjede i njihove emisije i goste. Al jok daj nama lika koji podriguje sebi u njedra nakon 4 rijeci.
Oni ga Amaru mogu samo .... Neznalci i kriticari fudbala koji su loptu vidjeli samo preko tv.a Amar je pozitivno specifican i uz Dogana konkretan i jasan konsultant Eura..pozz
Amare kralju sve svoje provale trebas sabrati na jedno mjesto i objaviti ih.
Ja samo znam da je ovaj sudija zavrsio karijeru,sto se evropskih utakmica tice,kako reprezentativnog,tako i klupskog takmicenja. Svabe imaju veliki uticaj u fudbalu,tako da ovaj vise nece ni suditi. Ali zato se stvara mjesto za nasega Peljtu
Pvivodni levolvelas
majne repa klix. ne mogu platiti bandi cam 50 . karefu prave
A švapski igrač s brojem 17 što je bio u offside u,jeli možda to vidio pa nije htio da svira
Prije toga bio moguci ofside koji se nije gledao var. Znaci da se penal morao gledati i biti dosudjen. Njemacka pokradena sigurno.
Bio mi je antipatičan ali kako komentariše ovaj turnir stvarno mi je postao ok lik
jak hahah
Nije se ni gledao penal,jer je predhodno bio ofsajd.
Nije se ni gledao penal,jer je predhodno bio ofsajd.
Nije se ni gledao penal,jer je predhodno bio ofsajd.
Nije penal ako je igrač koga lopta udara u ruku,okrenut leđima onomu tko šutira.
Grebea ovo vise nije zanimljivo cist penal
Treba uvesti jednostavno pravilo ako lopta udari u ruku i promjeni smjer onda je penal, ovako postoji sumnja u odluku sudije, od penala su napravili filozofiju.
vevolvevas.....hahahahajah