Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajern je gigant u svakom smislu te riječi nemaju dugove u bundesligi nemaju konkurenciju ali zato u ligi prvaka dokazuju moć nad ostalim klubovima i u većini slučajeva su u završnici lige prvaka pored 7 titula imaju još nekoliko nesretno izgubljenih finala i to bez ufurani zvijezda poput ronalda, mesija i ostali koji se smatraju većim od kluba.
Pa ironicno, cak ove sezone najvise konkurencije i imaju u Njemačkoj samo, u svim evropskim/svjetskim natjecanjima su neporazeni i dalje.
6 titula
Joj joj joj. Ubi ih Bayern ko mraz paprike
Ovaj Musala iz Mostara!!??
Po ispsda da su njemacki klubovi puno jaci od evropskih, jedino u njemackoj imaju problema😂😂
Zele da iskoriste losu formu bayerna, sta bi bilo da su u dobroj formi😂😂😂😂
Ubise ih ko Kuduz Bademu🤗
a jel'Klixe,Lulića ne stavljate u naslov ali zato post o Barci ne može proć bez prezimena Pjanić?!
Najjaci smo najjaci ❤
real je 3 puta zaredom. a izgleda da i bayern m. ce isto
Samo što će to Bajern izvesti bez pomoći sudija, uefe, fife itd.
Lazio teško pretučen 😂😂😂😂